KLICKA HÄR För att se hela klädsortimentet.

 

dora utforskaren klaeder2Dora Utforskaren Kläder

Dora Utforskaren kläder är något som föräldrar i Sverige länge haft problem med att finna. Speciellt när det är främst från svenska butiker man letar. När man söker runt bland olika svenska butiker eller andra kända butiker online som säljer kläder med ett brett utbud normalt sätt så brukar man mer eller mindre alltid hitta något som man är ute efter. Dessvärre ser det inte så ut vad gäller Dora utforskaren kläder. Trots att något klädföretag ibland kan få in någon tillfällig leverans av något enstaka klädesplagg med Dora eller någon av hennes vänner så är det tyvärr oftast man går besviken ut ur butiken. Sist men absolut inte minst behöver vi nämna att mysmyran.se var en oerhört bra affär online där man kunde handla Dora kläder och även en Dora utforskaren ryggsäck. De hade även mängder av andra härliga kläder förutom de med just Dora Motiv. Tyvärr så har även denna butik gått i graven vilket är mycket tråkigt. Vad har vi då kvar för alternativ? Ja om du verkligen letar efter något klädesplagg(pyjamas, jumper, t-shirt ryggsäck med mera) på Dora till ditt barn är det framför allt online du ska gå. Jag har åtminstone inte själv hittat någon fysisk butik med ett utbud jag är nöjd med.

Dora kläder online

Istället för att köpa kläder ”på stan” blir man valet istället att välja bland andra aktörer som har så pass stora partier att de alltid har inne olika kläder året runt. Det är såklart butiker online jag syftar på. I nuläget finns det framför allt två butiker som vi gillar. Anledningen till detta är för att kläderna skickas inom Sverige & Norden. Detta kan jämföras med exempelvis amazon.com som skickar runt om i världen. Förvisso är amazon.com helt ok med ett väldigt bra utbud. Det negativa överstiger dock det positiva för tillfället. Bland annat kan nämnas att de i vissa fall har en fruktansvärt lång leveranstid. I vissa fall pratar vi en månad eller mer istället för några dagar. Tidigare har det gått att köpa ett Dora Utforskaren Påslakan från cdon.com. Detta har de tyvärr också tagit bort och går inte längre att beställa.

Vad är då mina två alternativ som jag tidigare nämnde? Det första är thefairytalecompany.se som från grunden är ett danskt företag men som med tiden även gått över till den svenska marknaden. Webbutiken har allt från sängkläder och flip flops till t-shirts, underkläder och mössor. Att gå in och kolla in deras utbud är något vi definitivt rekommenderar. Vi gillar att det är ett seriöst företag med väldigt bra leveranstider på deras produkter.

Det andra alternativet när det gäller Dora utforskaren kläder är fyndiq.se – Sveriges största fyndvaruhus med över 800000 produkter (ok, alla är såklart inte Dora Utforskaren kläder men ni förstår nog min poäng om jag nämner att det är ett seriöst alternativ). Det går att betala med både Visa och MasterCard vilket alltid är skönt. De har dessutom en mycket tillmötesgående kundtjänst som hjälper dig om du skulle ha några frågor. På utbudssidan, vad gäller Dora artiklar, kan bland annat nämnas Dora utforskaren ryggsäck, t-shirts, pyjamas och keps. Utöver kläder har de också olika leksaker, lampor, nackstöd och stickers. Om du letar efter dora leksaker så gör du helt klart rätt i att ta dig en titt hos fyndiq.se  

Är det istället Leksaker med Dora som du letar efter så rekommenderar jag att kika in sidan om leksaker genom att klicka här: Dora Utforskaren leksaker