KLICKA HÄR För att se hela sortimentet med Dora Utforskaren Leksaker.

 

Dora Utforskaren Leksaker

dora utforskaren leksakerDora Utforskaren leksaker har varit gångbart hos småbarnsföräldrar i över 10 år. Som förälder är det nog en rätt vanlig händelse när ens barn ser på ett tv-program eller en film och kort därefter vill ha dess souvenirer. Det kanske kan vara en docka eller någon annan leksak. Vilken typ av produkt det är kanske är mindre viktigt för barnet. Det är figuren och igenkänningsfaktorn som rimligtvis har störst betydelse. Här nedan tänker vi gå igenom utbudet av Dora Utforskaren leksaker. Det kommer även skrivas ett par rader om andra souvenirer och accessoarer som barnen gillar.

Dora leksaker i affärer

För ett par år sedan fanns det ett relativt stort utbud med Dora artiklar. Det var allt från dockor, ryggsäckar och kläder. Med åren som har gått har Dora bytts ut allt mer på TV-rutan mot nya satsningar av Nickelodeon. Detta har tyvärr lett till att utbudet blivit allt mindre. Till en början så hade flertalet webbutiker oftast rikligt med produkter men i takt med att intresset minskat så kan man utgå ifrån att även försäljningen minskat. Detta har således i sin tur lett till att utbudet minskat.Dora Utforskaren Leksaker Självklart är det svårt att klandra vinstdrivande butiker för detta. Samtidigt är det rätt trist för de som faktiskt letar efter något kul att ge till sina barn. Precis som med webbutiker har även fysiska affärer minskat med produkter med Dora Utforskaren och hennes vänner.Hos br leksaker kan man inte se några Doraprylar inne i deras webbutik åtminstone och man kan således nästan utgå ifrån att deras utbud är glest om inte obefintligt. Går vi istället över till “Toys “R” Us” så har deras nätbutik vare sig en docka eller någon leksaksfigur. Det finns däremot ett Dora spel som då också bör finnas i deras butiker.

dora utforskaren dockaDora leksaker på nätet

Om vi istället vänder oss mot utbudet på internet så kan vi tyvärr se samma fallande trend här. Trots att man kan tycka att åtminstone ett par aktörer bör ha ett par dockor eller någon annan typ av leksak med Dora Utforskaren, Boots eller räven Swiper så ser det dystert ut. Tidigare har lekmer.se haft ett par leksaker med Dora men dessa har tagits bort från sortimentet. Vad gäller nätbutiken babyjoy.se så har de tidigare haft Kepsar med motiv på Dora. Dessvärre har butiken lagts ner på grund av tidsbrist.Det är även tveksamt om det går att ta beställningar från den webbshoppen för tillfället. Vi har även Bamba.se som är aktiva. Denna shop har ett utbud av DVD-skivor med Dora Utforskaren.

Aktuellt utbud med Dora docka och andra leksaker

Vi har nu gått igenom butiker och webbshoppar som tidigare har haft Dora Leksaker. Vad som tydligt märks är att det fanns ett betydligt större utbud för några år sedan. Speciellt vad gäller det svenska utbudet. Vart ska man då vända sig om man trots allt fortfarande har en intresserad och förväntansfull krabat hemma som älskar Dora? Det bästa och i stort sett enda kvarvarande alternativ om man letar efter leksaker med Dora, Swiper eller Boots är att besöka Amazon.com. Amazon är i nuläget världens största nätbutik vilket gör att utbudet är mer eller mindre obegränsat. Vare sig det är en Dora docka, Dora ryggsäck eller någon annan leksak med Dora så kommer du helt enkelt inte att bli besviken – För det finns allt!. Utbudet är rimligtvis det bästa med shoppen över lag. Leveranstiden är däremot längre än vad man kan vara van med. Detta har att göra med att varorna inte skickas från Sverige utan istället sker utrikes. Trots att leveranstiden kan vara jobbig så är ett köp hos Amazon i slutändan ändå något att rekommendera. Främst på grund av att de har ett oerhört stort utbud. Inte nog med det så har shoppen även oerhört bra priser. Med detta bakom oss är ett köp hos Amazon något som starkt rekommenderas när det kommer till leksaksinköp.

KLICKA HÄR För att se hela leksakssortimentet!